Rólunk

Hazai kisvállalkozásunk Kaposvár mellett, Jutában működik. Egy régóta tervezett üzemet sikerült itt megvalósítanunk. Fontos számunkra, hogy minél kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól mentes élelmiszereket fogyasszunk. Szeretnénk, ha minél többen megismernék a hidegen sajtolt olajok előnyeit, változatos felhasználási lehetőségeit.
Termékeink szárított, nem pirított, hanem nyers alapanyagokból, hideg sajtolásos eljárással készülnek. Ez az oka annak, hogy az elkészült olajok megőrzik a magok eredeti pozitív tulajdonságait, rájuk jellemző íz- és illatanyagokat. A préselés után nem szűrünk, hanem megvárjuk amíg az olajok leülepednek, kitisztulnak és ezután kerülnek az üvegekbe.
Törekszünk arra, hogy közvetlenül a termelőktől származó, sok esetben a termesztés során nem permetezett magokat használjunk fel a gyártás során.
Hidegen sajtolt olajainkat ajánljuk mindazoknak, akik számára fontos az egészséges életmód, keresik a változatos ízvilágot, sokszínűséget a konyhában vagy egyszerűen csak szeretnek sütni-főzni.